Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Skjenker og kjøpmannsdisker

2 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 1
Neste

Skjenker og kjøpmannsdisker

Ser du etter en stilfull og praktisk løsning for oppbevaring? Våre skjenker og kjøpmannsdisker er akkurat det du trenger! Disse møblene er ikke bare funksjonelle, men også en flott tillegg til ethvert rom.

Med vårt brede utvalg av skjenker og kjøpmannsdisker i ulike farger, kan du velge den perfekte matchen for din innredning. Enten du vil ha en moderne og minimalistisk stil, eller en klassisk og tradisjonell utseende, har vi noe for enhver smak.

En skjenk eller kjøpmannsdisk er ikke bare flotte å se på, men de gir også deg massevis av plass for oppbevaring av ulike ting. Fra tallerkener og glass til bøker og magasiner, du kan enkelt organisere dine eiendeler i disse praktiske møblene.

En annen fordel med en skjenker og kjøpmannsdisk er at de kan brukes i mange forskjellige rom. Enten det er i stuen, spisestuen, soverommet eller kontoret, vil disse møblene gi deg en elegant og praktisk oppbevaringsløsning.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage