Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Speil

0 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager

  Speil

  Få hjemmet ditt til å virke både lysere og få en bedre romfølelse med speil fra Home&Cottage. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsspeil, inkludert helfigurspeil og runde speil, som kan forvandle ethvert rom å skape en følelse av romslighet og lys.

  I vårt speilsortiment finner du ulike størrelser, former og design, slik at du kan finne det perfekte speilet som passer til din personlige smak og interiørstil. Enten du leter etter et moderne og minimalistisk speil, et vintageinspirert speil, et praktisk helfigurspeil eller et unikt og dekorativt rundt speil, har vi flere ulike alternativer å velge mellom.

  Speil er ikke bare kjekt å ha for å ta en rask titt på utseende, de fungerer også godt som et interiørelement i både stue og gang. Velg mellom ulike innfatninger, rammer og farger for å finne det perfekte speilet som passer til din stil.

  Enten du trenger et helfigurspeil til soverommet eller gangen, eller et rundt speil til stuen eller badet, har vi et bredt utvalg av ulike speil som kan dekke dine behov. Besøk Home & Cottage nå for å oppdage vårt utvalg av speil.

  Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

  © 2023 Home & Cottage