Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

58 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 2
Neste

Møbler

Skap et innbydende førsteinntrykk med vårt utvalg av møbler til entréen og gangen hos Home&Cottage. Vi tilbyr en rekke stilige og funksjonelle møbler som hjelper deg med å organisere og dekorere dette viktige rommet i hjemmet ditt.

Utforsk vårt utvalg av alt fra praktisk oppbevaring som vakre kommoder og skap til gode benker å sitte på når man tar av og på sko. Våre møbler er designet med fokus på både funksjonalitet og estetikk, og de kommer i ulike stiler og størrelser for å passe perfekt til din entré eller gang.

I tillegg til våre møbler tilbyr vi også et bredt spekter av tilbehør som matchende speil, belysning og tekstiler for å fullføre looken og skape en helhetlig atmosfære. Enten du foretrekker den rustikke sjarmen av tre eller den moderne elegansen av metall og glass, har vi møbler som passer enhver smak og innredningsstil.

Gjør entréen din til et sted som ønsker velkommen med vårt utvalg av møbler. Utforsk vårt sortiment i dag og la Home&Cottage hjelpe deg med å skape den perfekte entréen eller gangen i hjemmet ditt.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage