Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

HUD -OG LÆR


Fjern eventuelle transportsikringer / plastknotter under bena og erstatt med filtknotter. Dette gjelder ikke spisestuestolene vi har med jern ben, der må plastknotten beholdes


- Plasser møbelet slik at det er beskyttet mot varmekilder

- Impregner møbelet

- Beskytt mot sollys

- Sørg for jevn luftfuktighet


Før møbelet tas i bruk


Påfør møbelet et jevnt og tynt lag med Elephant Leather cream.  Bruk en lofri klut og masser inn kremen med et lett trykk. Tørk av overskuddskrem med en ren, lofri klut. La møbelet tørke ca. 1 time før det tas i bruk.


Ved støv tørking bør du benytte en eddikløsning bestående av 1 del mateddik (5-7 %) og 9 deler vann. Dette gjøres etter støvsuging, dusj lett over på de mest utsatte områdene som armlener, nakkeputer og sitteflater, og tørk av med en ren, lofri klut. Eddiken fjerner ødeleggende fett og nøytraliserer pH nivået i læret. Ikke bruk microfiberklut!


De forskjellige lærkvaliteter krever ulik type vedlikeholdsmidler. Benytt kun godkjente lærpleiemidler. Et eksempel er Colourlock Universal protector og Easy Clean & Care Wipes

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage