Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Produktbeskrivelse

Klar for litt luksus? Inviter vennene dine til en herlig afternoon tea og server den med stil på dette praktfulle tallerkenstativet. House Doctor's tallerkenstativ har et elegant design som enkelt matcher dine favoritt-tallerkener. Fyll det med delikate smørbrød, søte kaker og fristende syltetøy - og nyt det gode selskapet. Dette tallerkenstativet er perfekt både for å presentere en uforglemmelig brunsj på en ny og spennende måte, og for å skjemme bort deg selv og gjestene dine med deilig konfekt eller annen snacks. Stativet har plass til 1 frokosttallerken (dia. 22 cm) og 1 middagstallerken (dia. 27 cm). Ringene på stativet er 16 cm i dia. og 20,5 cm i dia. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at dine tallerkener passer perfekt ned i ringene da bunnen på en tallerken varierer i forhold til design og merke.

House Doctor Sana tallerkenstativ

Klar for litt luksus? Inviter vennene dine til en herlig afternoon tea og server den med stil på dette praktfulle tallerkenstativet. House Doctor's ta... Les mer
749
Ikke på lager
Valgt farge: messing
House Doctor Sana

Spesifikasjoner

Fargemessing
Mål i cmB21,7xL32xH37cm
ModellServeringsfat og brett alle
Tekstil og materialerustfritt stål
VedlikeholdTørk av med en tørr klut.
OpprinnelseslandIndia
Artikkel nummerHD991759

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage