Hopp til innholdet

Produktet er blitt lagt i handlevognen

Med høsten følger et større behov for å ta vare på huden sin, så sett av litt tid til egenpleie og utforsk de nye spennende produktene fra Meraki. Perfekte for hjemme-spaet!

 

Toppbilde 600x400 - Meraki.jpg

 

Meraki er et unikt univers, fylt med velvære og livsstilsprodukter som er designet og utviklet i Danmark. Serien er inspirert av den Skandinaviske estetikken, med rene ingredienser fra naturen. Produktene vil sette i gang sansene dine og gi velvære til både kropp og sjel. Meraki består av milde og næringsrike produkter med ingredienser som er valgt etter dets kvalitet og naturlige aromaer.  Det skal være enkelt å velge de beste produktene til deg selv og de du er glad i.

 

 

Toppbilde 600x400 - Meraki 2.jpg

 

Kjøp produktene her

Abonner på vårt nyhetsbrev

Dine favoritter har blitt oppdatert
Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Durance, Tine K, Pukka, Voluspa, Broste, House Doctor, Nicolas Vahè og Terrigeno for å nevne noen.