Hopp til innholdet

Produktet er blitt lagt i handlevognen

Velkommen til Home&Cottage kundeservice


Vi er her for å hjelpe deg og vi setter stor pris på å høre fra deg om du har innspill eller tilbakemeldinger til oss.

Generell informasjon om levering, betaling, retur, bytte og reklamasjon finner du her

Våre butikker
Om du ønsker å komme i kontakt med en av våre butikker ber vi deg om å ta direkte kontakt med den aktuelle butikken. Du finner kontaktinformasjon til våre butikker her. Du kan også nå våre butikker på telefon 21392000  . Du kan sjekke lagerstatus i våre butikker på alle varene du finner i nettbutikken.

Fakturaspørsmål
Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne ber vi deg ta kontakt med PayEx direkte på mail factoring.client@payex.com eller på telefon 22 03 63 40.

Er det faktura eller handlekonto fra Santander, ta kontakt på telefonnummer 51 83 60 60 mandag – fredag 8-21 og lørdag 9-19.
Kontakt oss
Finner du ikke svar på det du lurer på er du velkommen til å kontakte oss. Vær vennlig å oppgi ordrenummeret ditt om henvendelsen gjelder en bestilling som du har gjort i nettbutikken. Da kan vi lettere og raskere hjelpe deg.

Send oss en e-post

Du kan også kontakte oss via Facebook! Følg Home&Cottage på Facebook her: www.facebook.com/homeandcottage

Vi svarer deg alle hverdager mellom 0800 og 1600.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Dine favoritter har blitt oppdatert
Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Durance, Tine K, Pukka, Voluspa, Broste, House Doctor, Nicolas Vahè og Terrigeno for å nevne noen.