Har du tenkt over at soverommet faktisk er det rommet vi tilbringer flest timer i løpet av livet? Det er det første vi ser når vi våkner om morgenen og det siste vi ser når vi lukker øynene om kvelden. Her inne vil vi kjenne på ro, velvære og at dagens stress og bekymringer smelter bort.

Nå som sommersesongen står for tur er det perfekt å friske opp også dette rommet. Hvilket sengetøy man velger påvirker stemningen i rommet, og å legge på et nytt sett er en effektiv måte å fornye det på. Re opp med et sett i nydelig design, behagelige farger og et tekstil du foretrekker. Et mykt og deilig sengetøy gir god komfort og bidrar også til en god natts søvn. Finn ditt favorittsett blant vårt rike sortiment og velg mellom kvaliteter som bomull, sateng, krepp, lin og flanell.

 

Luft soverommet godt hver dag for slippe gammel luft ut og den gode sommerluften inn

Det finnes lite som slår følelsen av å legge seg i nyvasket sengetøy! Vi anbefaler vaskemidlene fra The Laundress for den ultimate rent tøy-lukten. Spesielt har vi lagt vår elsk på deres «Fabric Conditioner» som hjelper til med å redusere tørketiden og har en nydelig duft bestående av lilje, jasmin, søt musk, sandeltre og et snev av sitrus.