Sommeren er langt ifra over, og akkurat nå er den perfekte tiden å samle gode venner til en herlig sommerfest før høsten sniker seg innpå oss. Med lykter i trærne, et langbord i hagen og deilig mat på bordet kan det ikke slå feil.

Discount puff 1080x1080 - sommerfest.jpg

Dekk et langbord med lange duker, linservietter, viltre blomsterbuketter og tente lys for en lun, innbydende stemning. Med noe godt i glasset og deilig mat på tallerkenen ligger alt til rette for en bra kveld. 

Category - Tilde lyslykt.jpg Sommerfest 2.jpg

 

Oppskrift på en nydelig sommersalat finner du her

"Små øyeblikk av lykke er enklere å huske dersom man fanger dem på kamera og kan titte på dem igjen og igjen, år etter år"

Sommerfest 5.jpg Discount puff 1080x1080 - drikke.jpg

Kveldene er fremdeles lyse, og man kan fortsatt sitte ute til langt på natt om man vil. Lag ulike soner og legg til rette for at kvelden kan vare lenge ved å legge tepper, pledd og puter lett tilgjengelig dersom man trenger å varme seg litt. Her kan de gode samtalene strekke seg ut i de sene nattetimer. 

Tente lys på bordet gir alltid en god stemning. Maksimer hyggefaktoren og plasser dem rundt omkring i hagen også, både i trærne og på bakken – det blir så fint! 

Se det varierte utvalget av lanterner og lykter her

Vi vet at våre tips skaper en god ramme for selskapet, og nå er det er opp til deg å huske på det aller viktigste - nemlig å senke skuldrene, å le masse og å være til stede i øyeblikkene med de du er glad i.

Discount puff 1080x1080 - 2 sommerfest.jpg

God sommerfest!