Gode tips til vårrengjøringen

C er en norsk gjeng vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hud og hår som inneholder økologisk sertifiserte dufter. Serien er svært effektiv selv helt uten unødvendige kjemikalier, og i tillegg gjør produktene seg så fint på kjøkkenbenken! Vi har lagt vår elsk på disse fantastiske vaskemidlene og vil gjerne inspirere deg til å gjøre huset og hytta klare for en ren og god start på våren – la oss ta en nærmere titt på noen av vidundermidlene

Vidunderkrem

Ja – denne er virkelig vidunderlig! Boksen har blitt uunnværlig i våre hjem og det blir den garantert snart hos deg også. En skurekrem for porselen, stål, koketopper, stekeovn innvendig, keramisk steketopp, badekaret, servanten, fuger mellom fliser, plast, krom, glass, ja – til og med kobber, sølv og gull blir blankt og rent igjen! Ingen unødvendige kjemikalier, kun finpudret leire og litt såpe. Enkelt, rent og pent.

 

Vidunderkremen fås i duftene lavendel og sitron, som begge lukter himmelsk friskt og rent, og som selvsagt er helt økologiske.

 

Slik bruker du vidunderkremen:

Fukt svampen godt. Er du redd for riper, eller ikke sikker på overflatebehandlingen, anbefaler vi å bruke en myk klut i stedet for svamp. Test gjerne på et lite felt dersom du er i tvil om overflaten tåler det.

Skum opp godt med vidunderkremen og gni lett på det som trenger en puss. Skyll godt av med vann eller en fuktet klut med vann. Poler gjerne med en ren tørr klut til slutt.

Eller bruk anbefaler vi at du skyller svampen godt, og lar boksen og svampen lufte seg noen timer før du setter på lokket. Svampen kan vaskes i oppvaskmaskin eller i en skål med varmt vann og litt oppvaskmiddel.

 

 

Multispray

Når du har dårlig tid og kjøkkenbenken er skitten er denne hverdagshelten god å ha! Spray på, dra kluten over og vips – det er rent! Multisprayen sørger for en lettvint vask av kjøkkenbenken, kontoret, bilen eller båten, og du behøver ikke skylle av etterpå. Den kan brukes på de fleste overflater, men ikke glass. Du får den i de friske duftene lavendel, agurk & mynte, og fiken & solbær.