Varmen som endelig har inntruffet, gjør at vi vil tilbringe hvert ledige øyeblikk utendørs. Å ta lunsjen på stranda gir et deilig avbrekk fra den vanlige hverdagen og har høy hyggefaktor! Hva med å overraske kjæresten, en god venn eller familien med en piknik en dag? Det er ikke så mye som skal til.

Rull sammen et pledd og en duk i strandveska, så får du en fin base. Ta gjerne med deg noen myke boksputer for ekstra komfort - våre har hanker på den ene siden så de er perfekte å bære med seg! 

Category - 720x990 piknik.jpg

Pakk med deg noe godt å spise!

En god salat er alltid en sikker vinner. Putt alt du liker i en bolle og ta den med deg for å nyte i sommerlige omgivelser. Her har vi brukt ruccola, spinat, blåskimmelost, spekeskinke, bringebær og fiken – en spennende og sommerlig smakskombinasjon. Topp med «Salad topping» og olivenolje fra Nicolas Vahé for prikken over i’en. 

Bruschetta er perfekt kosemat, og veldig godt ved siden av salaten. Godt brød og en god bruschetta-tapenade og du er garantert en god smaksopplevelse. Vi anbefaler Nicolas Vahè sin tapenade med tomat & artisjokk. 

 

En frisk og avkjølende drikke er essensielt på varme dager

Discount puff 1080x1080 -  2 iste pukka.jpg

Avkjølende iste
- Få oppskriften her

Håndklær og badetøy er også et must når det friske sommervannet frister! Sminkeserviettene fra Meraki er perfekte å ha med seg i strandbagen for å rense huden og gjøre den klar til bading og sol. 

Discount puff 1080x1080 - dodi veske.jpg

Discount puff 1080x1080 - strikk.jpg

Da gjenstår det bare å si – nyt sommeren og god piknik!

 

Kjøp produktene