Forestill deg at du våkner en morgen til lyden av regn. Vinden leker med løvet på utsiden, og soverommet er kjøligere enn på lenge. Høsten har kommet, og den minner deg på at om ikke lenge vil Kong Vinter atter en gang banke på døren, og vi må igjen søke tilflukt under lune pledd, med en rykende kopp mellom hendene. 

Men det høres ikke så ille ut, gjør det vel? For finnes det egentlig så mye som slår følelsen av å ligge trygt under en varm dyne med sengetøy i myk flanell, mens høstværet rusker utenfor vinduet? Og dersom du i forkant har bunkret opp med deilige tekstiler som kan omslutte deg når høstlufta blir kjøligere mot huden – ja, da kan høsten bare komme.

Ikke bare er pledd, saueskinn og puter et must for å holde varmen i høst, men lag på lag med tekstiler i ulike teksturer gir også et avslappet visuelt inntrykk. Holder du deg innenfor en harmonisk fargeskala av jordtoner, kan du leke med ulike materialer og mønstre. 

Frokost på sengen er en luksus vi bør unne oss oftere! Nyt høstmorgenen litt ekstra ved å ta med frokostbrettet tilbake til soverommet. Enten du vil dele frokosten med noen eller nyte den alene – en god kopp kaffe eller te, og en deilig frokostbowl fra hjemmets mykeste hjørne gir unektelig en behagelig start på dagen.

Oppskrift på en deilig yohgurtbowl finner du her

Og når det omsider er på tide å krype ut av sengen – hvorfor ikke ta med seg den gode følelsen fra soverommet videre inn i dagen? Med Juvet Nattskjorte i 100 % bomullsflanell kan du gjøre nettopp det. Den har en børstet overflate som gjør at den føles behagelig mot kroppen, i tillegg til at den er lekker i rutete mønster, som er et must i høst. 

Vi har sengesett i flere størrelser, mange kvaliteter og et bredt utvalg av vakre design. Bla deg gjennom vårt rike sortiment, finn dine favoritter og gjør soverommet klart til å omfavne deg denne høsten.