Våren er her og det er på tide å vaske vinteren ut av huset og klargjøre uteplassen for sommeren. Vi har funnet frem noen gode produkter som gjør vårrengjøringen enklere – både inne og ute. 

Discount puff 1080x1080 - C Spray.jpg

Vindusvask på 1-2-3


Det kan være vanskelig å få vinduer og glassflater rene etter en lang vinter, men det trenger ikke være så innviklet. 

  1. Tre dråper oppvasksåpe i en bøtte med vann. 
  2. Vask over flaten med en klut, gå over med en nal.  
  3. Avslutt med C glass og speil spray

Vidunderkrem – et must i vårrengjøringen


Er det et produkt vi alltid passer på at vi har tilgjengelig i vaskekurven, så er det vindunderkremen til C. Denne fantastiske skurekremen er et must i vårrengjøringen – og kan brukes på de fleste overflater som f.eks porselen, stål, koketopper, ovnsdøren, sølvtøy, badekaret, servanten, fuger mellom fliser, plast, pleksiglass, krom ja til og med kobber, sølv og gull blir blankt og rent igjen.

Vidunderkremen er også kjempefin å bruke for å rengjøre hagemøblene, takrennene og grillen etter vinteren– den inneholder ingen kjemikalier, kun finpudret leire og litt såpe. 

720x990 - Vidunder krem.jpg

Fukt svampen, eller en klut, dersom du er veldig redd for riper, og gni på kremen til det skummer, puss i vei og skyll godt av med lunkent vann. Gå over med en klut eller kjøkkenhåndkle ved behov. Skyll svampen og la den tørke etter bruk.

Gjør hagemøblene klar for ny sesong


For å bevare hagemøblene dine og holde de fine lenge kan det være de trenger ekstra pleie innimellom. Et godt tips for å klargjøre hagemøblene for bruk er å gi de en god vask – det holder ofte med en bøtte med varmt vann og f.eks husvask. Har du bambusmøbler som har fått sorte flekker anbefaler vi å bruke skurekremen fra C, bare skrubb godt og vask av med vann. Det kan også være lurt å impregnere tekstilene du bruker utendørs slik at de får en ekstra beskyttelse mot UV-stråler. Bruker du litt tid på å vedlikeholde hagemøbler og tekstiler i starten av sesongen kan du bruke resten av sommeren på å nyte late dager. 

 

720x990 - Corsica.jpg