Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Piknik på stranden

Varmen som endelig har inntruffet, gjør at vi vil tilbringe hvert ledige øyeblikk utendørs. Å ta lunsjen på stranda gir et deilig avbrekk fra den vanlige hverdagen og har høy hyggefaktor! Hva med å overraske kjæresten, en god venn eller familien med en piknik en dag? Det er ikke så mye som skal til.

Rull sammen et pledd og en duk i strandveska, så får du en fin base. Ta gjerne med deg noen myke boksputer for ekstra komfort - våre har hanker på den ene siden så de er perfekte å bære med seg!


Pakk med deg noe godt å spise!


En god salat er alltid en sikker vinner. Putt alt du liker i en bolle og ta den med deg for å nyte i sommerlige omgivelser. Her har vi brukt ruccola, spinat, blåskimmelost, spekeskinke, bringebær og fiken – en spennende og sommerlig smakskombinasjon. Topp med «Salad topping» og olivenolje fra Nicolas Vahé for prikken over i’en.

Bruschetta er perfekt kosemat, og veldig godt ved siden av salaten. Godt brød og en god bruschetta-tapenade og du er garantert en god smaksopplevelse. Vi anbefaler Nicolas Vahè sin tapenade med tomat & artisjokk.

En frisk og avkjølende drikke er essensielt på varme dager

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way og living.

© 2023 Home & Cottage