Høst og kantareller hører sammen, og denne smakfulle, gylne soppen passer perfekt til pizza - den perfekte kosematen til mørke høstkvelder.
—
DU TRENGER
Pizzabunn
|
|
|
|
Pizzafyll
|
|
|
|
Tilbehør
|
|
|
-
÷26%
før 179,00 134,25 ÷26% -
÷26%
Nicolas Vahe' Trøffel
før 119,00 89,25 ÷26% -
÷25%
Nicolas Vahè Tomatsaus
før 79,00 59,25 ÷25% -
÷25%
House Doctor Skål
før 129,- 96,75 ÷25%
SLIK GJØR DU
Start med å lage deigen. Bland alle ingrediensene og elt i ca 5 min i kjøkkenmaskin eller for hånd til deigen blir fast og ikke klebrer seg til bollen lenger. Juster om nødvendig med mel eller vann. Hev deigen i ca 30 minutter, eller til dobbel størrelse. |
|
|
Mens deigen hever rister du pinjekjernene i en tørr stekepanne. Pass på så de ikke brenner seg, de skal kun bli lett gylne. Deretter steker du kantarellen i en panne med litt smør, sett et skrellet hvitløksfedd på en gaffel og bruk denne til å røre rundt i pannen med. Sett til side når kantarellen har mistet det meste av væsken. |
Kjevle deigen så tynn du klarer på en plate med bakepapir. Smør et tynt lag med tomatsaus på bunnen og legg på skiver med mozzarella og den stekte kantarellen. Topp med noen teskjeer med trøffelkrem. |
|
-
÷50%
Charlie kjøkkenhåndkle
før 99,- 49,50 ÷50% -
÷25%
Filippa Bestikk
før 99,- 74,25 ÷25% -
÷26%
Nicolas Vahè Salt
før 119,00 89,25 ÷26%
Stek pizzaen ved 250 grader i ca 10 minutter avhengig av ovn. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola, fersk timian, en klype tørristede pinjekjerner og hell over litt olivenolje med trøffel. Serveres med tente stearinlys og noe godt i glasset.