Hummersuppen fra Nicolas Vahé er en høstfavoritt – og er superrask å tilberede.  Suppen er laget av hummer – og skalldyrsbuljong med ekstra sting av ingefær og sitrongress.  Perfekt som forrett eller hovedrett. Suppen er kremet og kan tilpasset etter smak og ønske. Ønsker du en tykkere suppe kan du tilsette mer fløte, og som ekstra finpuss passer det perfekt med hummerhale eller andre skalldyr.

hummersuppe 1.jpg

Til 2 personer

 

- 1 flaske Hummersuppe fra Nicolas Vahé

- 1 dl matfløte

 

Ekstra tilbehør Hummerhale eller andre skalldyr etter ønske.

Topping

- Bladpersille

hummersuppe 2.jpg

 

 

hummersuppe 3.jpg

Slik gjør du

Varm opp suppen, og tilsett fløte dersom du ønsker en tykkere suppe. Før servering tilsettes ekstra skalldyr. Serveres med godt brød og noe godt i glasset.

 

Bon appétit!