LUN PIZZA


Pizza med gyllen sopp er perfekt kosemat! Få oppskriften!

NYTTÅRSBORD


Årets nyttårsfeiring blir nok litt annerledes enn vi er vant med, men vi ser frem til å gå det nye året i møte med våre aller nærmeste rundt bordet. Dekk nyttårsbordet med mørke toner, myke tekstiler og antikke detaljer- og tell ned til et 2021 som forhåpentligvis blir fylt med optimisme og gode øyeblikk. 

Borddekking


Det blir ikke de store juleselskapene vi er vant med i år – men vi vil likevel dekke bordet med lekre tekstiler og levende lys, og kose oss skikkelig sammen med våre aller nærmeste i julen

SERVIETTBRETTING


Vi i H&C elsker tøyservietter - både til hverdags og fest, og vi vet mange ønsker seg tips til hvordan de enkelt kan bruke disse serviettene.

C SOAPS


C er en gjeng grønne vaskemidler og såper som mange av oss allerede har lagt sin elsk på, da produktene ikke inneholder skumle stoffer og lukter fantastisk. Vi tok en prat med Caroline, den dyktige dama bak produktene som forteller oss litt om produktene vi trenger til julevasken, og kommer med noen gode vasketips

JULEGAVETIPS


Dette året tilbringer vi mye tid hjemme. Derfor er det kanskje ekstra kjærkomment med en julegave som kan brukes hjemme denne julen. Gaver til nære og kjære finner du her.

STEMNINGSFULL BORDDEKKING


Det blir ikke de store juleselskapene vi er vant med i år – men vi vil likevel dekke bordet med lekre tekstiler og levende lys, og kose oss skikkelig sammen med våre aller nærmeste i julen

ADVENT & JUL


Tips til å lage din egen adventsstake, herlige pakkekalendertips og gode julesmaker til både søtmomsen og kaffe-elskeren

BELYSNINGSGUIDE


Belysning og lamper blir ekstra viktig i høstmørket, og med rett (og nok) belysning vil rommet både bli bedre å være i – og interiøret vil bli mer harmonisk og gjennomført.

BALDER - TIDLØS KLASSIKER


 

Balder fra Nordisk Form er vår mest solgte sofa-serie og den er like populær i dag som for 10 år siden.

LYS OPP MØRKE HØSTKVELDER


Gjør de mørke høstkveldene litt lunere med levende lys og tente lykter – både inne og ute.

TOUCH AV LUKSUS


Det er ikke så mye som skal til for å gi badet en liten touch av luksus – noen myke håndklær, velduftende duftlys og gode spa-produkter til tørr høsthud vil øke velværefølelsen og gjør at du vil tilbringe mer tid på badet i tiden fremover.

SOV GODT


Vi elsker mykt sengetøy og lange, late morgener i sengen. Soveromsavdelingen vår fylles opp med høstnyheter– og enten du liker den koselige flanellfølelsen eller ønsker en strammere hotellfølelse med crispy sateng bør du finne en ny favoritt.

HØSTBORD


Høsten er høytid for god mat og lange kvelder ved bordet. Nå vil vi dekke bordet med tekstiler med grove teksturer, varme farger og favoritt-serviset Rosso

SKALLDYRSUPPE


Hummersuppen fra Nicolas Vahé er vår nye høstfavoritt – og er superrask å tilberede.  Suppen er laget av hummer – og skalldyrsbuljong med ekstra sting av ingefær og sitrongress.

HØSTENS TEKSTILER


Det er noe helt spesielt med høsten og dens farger og stemninger. Vi har latt oss inspirere av fargene i naturen som endrer seg og kontraster i materialsammensetninger når vi har laget årets høst - og vinterkolleksjon. Lek deg med teksturer, kvaliteter og farger og finn dine tekstilfavoritter.

 

HØSTFERIE


Her kommer tips til magisk høstferie-kos

 

BÅLKOS MED PINNEBRØD


Høstferien er rett rundt hjørnet, og hva er vel hyggeligere enn å tilbringe noen timer utendørs med bålkos, varm drikke og myke skinn. Pinnebrød er deilig turmat – og vi digger å lage de tradisjonelle pinnebrødene med en tvist.