Hopp til innholdet

Produktet er blitt lagt i handlevognen

Vinterferien er like rundt hjørnet, og mange reiser på fjellet og nyter late dager på hytta. Det er ikke så mye som skal til for å skape den hyggelige stemningen man forbinder med vinterferie, skiturer og kos i solveggen. Her kommer noen enkle tips til hvordan du får det ekstra hyggelig, enten du skal på fjellet, eller du tilbringer disse dagene på jobb og har lyst å kose deg litt ekstra på kvelden eller i helgen.

 

vinterferiemoodboard.jpg

1.Vedkubber, bålpanne og bålkos.
Har du en bålpanne er du garantert bålkos, både på uteplassen hjemme eller på hytta. Fyr opp, finn frem noen myke skinn og kos dere foran bålet med en kopp varm drikke og varme pledd. Har du barn eller barnebarn er det superstas å grille pølser eller pinnebrød på bålet.

2.Luksus i koppen
Finn frem en stor kopp, varm opp melk og tilsett noen skjeer med kakaopulveret fra Whittard. Topp det hele med en håndfull mini marshmallows. Lykke i en kopp!

3.Skinnfeller og solvegg
Sett frem en behagelig utestol, fyll den med skinnfeller og pledd, og sett deg til rette med en god bok og nyt vintersola.

4.Søte drømmer
Når kvelden kommer etter en dag i bakken er det utrolig deilig å kunne legge seg i en varm seng med mykt og velduftende sengetøy. Et tips for velduftende sengetøy er å skifte ut vaskemiddelet med de gode produktene fra Durance eller C Soap.

5.Levende lys
Lykter og lysglass skaper stemning både ute og inne når mørket kommer. Husk å ta med nok stearinlys når du reiser på hytta, hos oss finner du både vanlig stearinlys og Led-lys i ulike størrelser.

 

Se alle produktene her!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Dine favoritter har blitt oppdatert
Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Durance, Tine K, Pukka, Voluspa, Broste, House Doctor, Nicolas Vahè og Terrigeno for å nevne noen.